Gebitsbeschermers

Mondbeschermers 

Identi biedt kwaliteit mondbeschermers aan voor allerlei sporten. Er worden de laatste tijd veel mondbeschermers aangeboden. De een nog goedkoper dan de ander.

Maar al snel zal blijken dat veel van de aangeboden mondbeschermers kwalitatief te wensen overlaat. Denk aan slechte afwerking, het loslaten van verschillende lagen en matige pasvorm. Daarnaast is het jammer dat mensen geld uit geven voor hun gebitsbescherming maar niet de bescherming krijgen die hen wordt voorgehouden.

Daarom heeft Identi gekozen voor mondbeschermers van erkodent. Deze zijn zeer stootbestending. Tevens hebben wij een speciaal drukapparaat gekocht om deze beschermers perfect te vervaardigen. Dit betekent dat iedereen met zo’n mondbeschermer een top kwaliteit product heeft aangeschaft.

Wij bieden de volgende beschermers aan:

Drufosoft Kids – enkele plaat geleverd met opbergdoosje.€ 40,50
Drufosoft Junior – 2 platen van verschillende dikte met ingebouwde naam en opbergdoosje. (tot maximaal 14 jaar)€ 71,50
Drufosoft Senior – 2 platen van gelijke dikte met ingebouwde naam en opbergdoosje. (voor de meeste contact sporten oa. handbal,basketbal etc)€ 74,50
Drufosoft Elite – 3 platen van gelijke dikte met ingebouwde naam en opbergdoosje. (voor o.a. boksen)€ 92,00
Drufosoft Professional – 3 platen van verschillende dikte met harde binnenplaat naam en opbergdoosje. (voor o.a. hockey, polo, ijshockey etc).€ 102,00

 

Mogelijkheden mondbeschermers

Kleur mogelijkheden voor de Junior, Senior, Elite en Professional mondbeschermer.

In deze beschermers zijn de naam, logo’s en plaatjes mogelijk.

Alle kleuren zijn te combineren, zoals de bi/tricolour. Freestyle beschermers zijn ook mogelijk, zoals de zwart/witte beschermer op het plaatje hiernaast. Dit is mogelijk in alle kleuren.

Kinderbeschermers zijn te verkrijgen in:

  • Transparant
  • Zwart
  • Blauw
  • Geel
  • Groen
  • Wit
  • Rood
  • Roze

In kinderbeschermers is het het niet mogelijk om een naam of logo te zetten.

Kijkt u eens op: http://identi-lab.nl/ voor meer informatie