Over ons

Over ons

Beekpark Tandartsen is een moderne, innovatieve en gastvrije praktijk voor tandheelkunde met alle specialismen onder één dak. Wij werken volgens het Semco-principe, waarbij gelijkwaardigheid op de werkvloer zorgt voor een grote teamspirit. Iedereen voelt zich verantwoordelijk om topresultaten neer te zetten en onze patiënten zo goed mogelijk te helpen.

Onze werkwijze

Behandeling in samenspraak met de patiënt

Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst.

Meerstoelenconcept

Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG.

Specialisaties in huis

In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.

Opleiding en training

Tandheelkunde is een vak dat steeds in ontwikkeling blijft. Wij investeren dan ook constant in opleidingen en trainingen van ons team, om kwalitatieve en innovatieve tandheelkundige zorg te kunnen bieden volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Hiermee voldoen wij aan de eisen uit de Kwaliteitswet Zorginstellingen.

In ons eigen opleidingscentrum Beekpark Academy kunnen ook andere tandartsen en assistenten van buiten de praktijk terecht voor een cursus of opleiding. Meer over Beekpark Academy

Meer weten over onze werkwijze?

We vertellen je er graag meer over.

Neem contact op