Afspraak maken? Zó gedaan!

Maak een afspraak Hygga

Vanaf nu maakt u bij ons snel en makkelijk een afspraak. Dat kan met Hygga: een handige online agenda. Met Hygga boekt u uw afspraken zélf in onze agenda. Bellen voor een afspraak is dus niet meer nodig.

Hoe werkt het?

  1. De button maak nu een afspraak hieronder leidt u automatisch naar de agenda van Beekpark Tandartsen.
  2. U plant zelf uw afspraak in onze agenda.
  3. De aanvangstijd van uw afspraak valt binnen een tijdblok van een uur. Binnen dit tijdblok start de behandeling.
  4. Een half uur voordat de behandeling daadwerkelijk begint, stuurt Hygga u een SMS. Hierin staat de exacte tijd waarop u aan de beurt bent.
  5. Als u wilt, maken we de volledige behandeling in één bezoek af. We kunnen bijvoorbeeld meteen een gaatje vullen. En als een mondhygiënist nodig is, kan ook zij u meteen behandelen.

Weetjes

  • U kunt uw afspraak online plannen én verzetten.
  • Als u toch liever telefonisch een afspraak maakt, kan dat natuurlijk ook.
  • Doordat we alles in 1 keer afmaken, duurt uw behandeling wat langer maar hoeft u niet terug te komen (tenzij het medisch noodzakelijk is). Mocht u geen tijd hebben voor een langere behandeling, dan kunnen we een vervolgafspraak maken.
  • Hygga koppelt automatisch de juiste behandelaar aan uw zorgvraag: díe persoon uit ons team, met de meeste expertise op dat gebied. U wordt dus niet meer altijd door dezelfde tandarts of mondhygiënist behandeld. Alle leden van ons team werken dan ook met dezelfde technieken en volgens dezelfde kwalitatieve standaard.
  • Klik hier als u meer wilt lezen over Hygga en ons nieuwe agenda-systeem.

Afspraak maken?

Maak hier een afspraak